Etkinlikler

La Bohème Dergisi Derneği “Brunch turc” Etkinliği

La Bohème Dergisi Derneği Brunch turc” Etkinliği

Geçtiğimiz Pazar günü La Bohème Dergisi Derneği olarak, Paris’in merkezinde bulunan Kibele Restoran‘da bir kahvaltı verdik. Restoranın hoş atmosferinde gerçekleşen etkinliğe misafirlerimiz öğlen saatlerinde gelmeye başladı. Türk kahvaltı sofrasının vazgeçilmezlerinden oluşan menümüz, Türk kahvaltısını keşfetmeye gelenler için özgün bir deneyim sundu; Türk kahvaltısını özleyenlerin ise özlemini giderdi. Sonuçta Türk mutfağının geniş yelpazesini yansıtan kahvaltı menüsü, herkesin beğenisini kazandı.

Dernek başkanımız Tarık ASLANHAN, etkinlik sırasında katılımcılara bir konuşma yaparak La Bohème’in projelerinden bahsetti. Bu bilgilendirici konuşmayı eğlenceli bir “Quiz” takip etti. Katılımcılar keyifli sohbetlere dalarak lezzet dolu bir gün geçirdi.

Brunch Turc etkinliği, La Bohème’in kültürler arası diyalogu destekleyen misyonunu bir kez daha gösterdi. Brunch Turc etkinliğimiz, Paris’in kültürel çeşitliliğine katkıda bulunurken, aynı zamanda katılımcılara Türk kültürü ve mutfağıyla ilgili keyifli bir deneyim yaşattı. La Bohème, benzer etkinliklerle Paris’in kültürel mozaikine renk katmaya devam edecek. Takipte kalın!

Başa dön tuşu